Dit probleem los je op door op de speaker te klikken. Als je de balk beweegt en loslaat, hoor je een geluid. Als je het niet hoort, ligt het probleem ergens anders. De oplossingen in deze blog kunnen gebruikt worden voor laptops met Windows 10, maar vergelijkbare oplossingen kunnen ook op andere besturingssystemen draaien. In dit geval zal het apparaat geen geluid meer produceren, zelfs als de laptop aangeeft welk geluid het zou moeten hebben. Wanneer je een video, audiofragment of iets in die richting afspeelt die onder normale omstandigheden geluid zou moeten afspelen, blijft deze volledig stil.

  • Om erachter te komen welke dit is, schakel je het systeem uit.
  • U kunt er per gebruiker de programma’s inzien die hij toepast, en welk beslag die programma’s leggen op de processor, het geheugen, de schijf en het netwerkverkeer.
  • Druk éénmaal op backspace op uw toetsenbord en type één van de volgende waardes, afhankelijk van waar u de taakbalk wilt plaatsen.
  • Druk dan op de -toets op het toetsenbord en begin te typen.

Het zelf uitzetten van de automatische verlenging kan niet, dus zouden ze als we niks doen volgend jaar gewoon weer geld afschrijven, en Joost mag weten met hoeveel euro ze het dan verhogen. McAfee scheef echter toch opeens geld af voor een verlenging. En niet zomaar een verlenging, men voerde ook nog stilzwijgend een tariefsverhoging van 40% door ten opzichte van het vorige abonnement! Na inloggen op de site van McAfee bleek er een factuur te staan die via een eenmalige machtiging betaald zou zijn.

Vooruitkijken Op NPO Plus Toon MeerMeer >

MSCONFIG laat nu alleen de services zien die niet bij het Windows-besturingssysteem zelf horen. Op menig computer vindt u hier een zeer grote lijst services van diverse fabrikanten. Aangezien de namen van de services niet altijd even duidelijk zijn, geeft de naam van de fabrikant u wellicht meer indicatie waar de service voor dient. Wanneer de informatie van de service, de fabrikant en de bij u bekende historie van de computer worden gecombineerd, krijgt u een aardig idee of de service wel nodig is.

Nu wil je een extra toestel toegang geven, maar je hebt geen idee meer wat het wachtwoord is. Als je het wachtwoord van je router nog herinnert, dan heb je dat snel voor elkaar. Ga naar de opdrachtregel op een Windows-pc dat aan je netwerk hangt en voer daar het commando ipconfig uit.

Werkt Internet Explorer of een andere browser niet naar behoren, bijvoorbeeld vanwege vervelende pop-ups of een niet aan te passen startpagina? Reset de browser dan naar fabrieksinstellingen, wellicht helpt het. De services die gemist kunnen worden of waar ernstige twijfels over bestaan , kunnen beter worden uitgeschakeld. Dit kan zonder problemen, maar onthoud dat deze handeling onverwacht de oorzaak kan zijn van het niet meer functioneren van sommige toepassingen. De betreffende service is in dat geval altijd weer op dezelfde manier in te schakelen.

Tips Voor De Gebruikersinterface Van Windows 10 Start, Tabletmodus, Win

Klik vervolgens opnieuw met de rechtermuisknop op het apparaat dat u wilt gebruiken en selecteer “Eigenschappen”. Selecteer “Stuurprogramma” (naast “Algemeen”) en klik op “Vorig stuurprogramma”. De hoogte is soms ook verstelbaar, maar lang niet bij elke monitor.

Download Kaspersky Security Cloud For IOS

Het komt erop neer dat je één erg stevig hoofdwachtwoord kiest , waarmee je de wachtwoordkluis vergrendelt. Zodra je je dan wilt aanmelden bij websites en diensten zal LastPass, dat zich als een browserextensie installeert, vragen om je account-ID op te slaan. Deze informatie wordt, stevig versleuteld, in de cloud opgeborgen en desgewenst met je andere toestellen gesynchroniseerd. LastPass ondersteunt tevens meervoudige verificatie, wat het gebruik nog veiliger maakt. Standaard vraagt Windows https://driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/ibm/1834q25 je om een wachtwoord bij het opstarten. Dat is wel zo veilig, maar minder handig als je de enige gebruiker bent of als je zeer vergeetachtig van aard bent.